Σχεδιασμός Υφασμάτων

Ανοίγουμε νέους δρόμους στην αγορά, με τον σχεδιασμό και την ψηφιακή εκτύπωση υφασμάτων

 

Mε τη μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης σε ύφασμα, σχέδια και εικόνες μπορούν να εκτυπωθούν απευθείας από την οθόνη του υπολογιστή επάνω σε ύφασμα δημιουργώντας συναρπαστικές ευκαιρίες για την παραγωγή νέων προϊόντων και οικονομικά αποδοτικές ευκαιρίες στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.
Τώρα πλέον, το υψηλό κόστος εκτύπωσης, ο περιορισμένος αριθμός χρωμάτων ή προϊόντων είναι παρελθόν.

Η νέα υπηρεσία εκτύπωσης υφασμάτων της Lacrimosa Design, είναι το κλειδί για το άνοιγμα νέων αγορών, καθώς δεν έχει κανένα από τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών εκτυπώσεων υφασμάτων ενώ, αντίθετα, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης απεριόριστου αριθμού χρωμάτων σε εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, τη δυνατότητα εκτύπωσης πολλαπλών σχεδίων και προπάντων μικρής παραγωγής.

 

 

Γιατί να επιλέξετε τη Lacrimosa Design για το σχεδιασμό και τις ψηφιακές εκτυπώσεις υφασμάτων;


• Επειδή θα σας διευκολύνουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις σας για σχεδιασμό και εκτύπωση, διαθέτοντας όσο χρόνο χρειαστεί για να σας εξηγήσουμε και να σας προτείνουμε την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουμε ώστε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον απαιτούμενο χρόνο.

• Επειδή εργαζόμαστε έντιμα και με συνέπεια.

• Επειδή το προϊόν που θα σας παραδώσουμε θα είναι εξαιρετικής ποιότητας.

• Επειδή στόχος μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων πελατειακών σχέσεων.

 


Στη Lacrimosa Design γνωρίζουμε ότι όλα ξεκινούν από την καλύτερη αξιοποίηση των μεθόδων με τις οποίες μπορείτε να επιδράσετε και να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας.

 

 

 

Σχεδιάζουμε για εσάς

 

Είμαστε εξαιρετικά ευέλικτοι όσον αφορά τη δημιουργία σχεδίων που μπορούμε να δημιουργήσουμε για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Tα σχέδιά μας στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ισχυρή εντύπωση, και να επικοινωνήσουν πιο αποτελεσματικά το μήνυμά σας. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε τι θα λειτουργήσει καλύτερα σχεδιαστικά στο χώρο της μόδας, της δεξίωσης, της διακόσμησης και πως θα εξυπηρετήσει καλύτερα την επιχείρηση ή τους πελάτες σας. Έντονα κοντράστ ή απαλές αποχρώσεις, σχήματα, λουλούδια, αφαιρετικές συνθέσεις, vintage ή ρετρό διαθέσεις, pattern και χειροποίητα σχέδια άλλοτε με μεικτές τεχνικές και άλλοτε με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων απαρτίζουν την πλούσια θεματική μας παλέτα.

Ψηφιακός σχεδιασμός και εκτύπωση υφασμάτων από την Lacrimosa Design

Εκτύπωση Υφασμάτων

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιακής εκτύπωσης υφασμάτων είναι σημαντικό να αντιληφθείτε τις δυνατότητες και να επικεντρωθείτε στην αξία και όχι στο κόστος.


Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα για:

 

• Πολλαπλές χρωματικές επιλογές και απεριόριστα σχέδια.
• Τεράστια μείωση του χρόνου παραγωγής.
• Δυνατότητα άμεσης παράδοσης.
• Μείωση της συνολικής διαδικασίας, από το σχεδιασμό έως την παραγωγή.
• Μαζική εξατομίκευση των προϊόντων.
• Κατάργηση του κόστους "δειγμάτων" για κάποια συγκεκριμένη παρουσίαση.
• Εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης η οποία προσφέρει ένα αποτέλεσμα εκτύπωσης που δεν μπορεί εύκολα να αντιγραφεί.
• Επιλογές υφασμάτων και ειδικών χαρακτηριστικών ανάλογα με την χρήση της τελικής εφαρμογής.

 

banner printing

Εφαρμογές Υφασμάτων

 

Χρησιμοποιούμε τη γνώση και τη φαντασία μας για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε την εξέλιξη της τεχνολογίας για να παράγετε νέα προϊόντα στην υφιστάμενη αγορά.

 

Μόδα


Στη μεγαλύτερη ίσως βιομηχανία, αυτή της μόδας, μπορούμε να σχεδιάσουμε και να τυπώσουμε αυθεντικά σχεδια για τη δική σας collection.
Σχέδια φρέσκα, μοναδικά που θα συμβαδίζουν με την τάση και το στυλ της εποχής ή ακόμη πιο μπροστά, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παράγετε χωρίς περιορισμούς. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μοτίβα και παραστάσεις σε ενδύματα ακόμη και για μικρό αριθμό τεμαχίων σε σύντομο χρόνο.

 

Αξεσουάρ


Πολύχρωμες τσάντες, παπούτσια, φουλάρια, ποδιές, και άλλα αξεσουάρ από εκτυπωμένο ύφασμα βρίσκουν έντονο ενδιαφέρον στη σημερινή αγορά. Σχεδιάζουμε και παράγουμε τέτοια προϊόντα με πραγματικά σχέδια, ιδέες και δημιουργική διάθεση.

 

Διακόσμηση εσωτερικού χώρου


Μαξιλάρια, διακοσμητικά είδη, φωτιστικά, κουρτίνες, τραπεζομάντηλα και πλήθος άλλων αντικειμένων εσωτερικής διακόσμησης μπορούν να παραχθούν άνετα. Γνωρίζουμε τις διαδικασίες παραγωγής, την υφή, τα υλικά, και μπορούμε ομαδικά να εργαστουμε για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα των προϊόντων.

 

 pillows-01

Διακόσμηση επίπλων


Δώστε προσωπικότητα και στυλ στους καναπέδες, τις καρέκλες, τα σκαμπώ, τα έπιπλα κήπου, με μοναδικά σχεδιασμένα μοτίβα από τη Lacrimosa Design. Μπορούμε να τυπώσουμε τα πιο λαμπερά χρώματα, σε υφάσματα ιδανικά για επίπλωση. Ρίγες, σχήματα, χρώματα αλλά και ιδιαίτερες θεματικές συνθέσεις μπορούν να χαρίσουν το στυλ που επιθυμείτε.

 

Προωθητικές ενέργειες


Επικοινωνείστε το μύνημά σας με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα στη φιλοσοφία και το ύφος της εταιρείας σας.Χρησιμοποείστε το σχεδιασμό και την εκτύπωση σε ύφασμα σαν εργαλείο marketing.
Mαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε προωθητικά προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σας και θα βοηθήσουν τη διάδοση και την πώληση των αγαθών ή των υπηρεσιών σας.

 

Events


Aν οργανώνεται κάποια εκδήλωση, γάμο, βάπτιση, εγκαίνια ή παρουσίαση κάποιου προϊόντος, αν θέλετε να γνωστοποιήσετε μια υπηρεσία και να αποτυπώσετε στο ύφασμα το δικό σας προσωπικό και ξεχωριστό στυλ, η νέα μας υπηρεσία είναι ιδανική. Σχεδιάζουμε το γραφιστικό θέμα που σας ταιριάζει σε μαξιλάρια, σουπλά, μπομπονιέρες και συσκευασίες, δημιουργούμε ιδανικά σχέδια σε μπομπονιέρες και υφάσματα δίνοντας μια προσωπική και ζωντανή νότα στην εκδήλωσή σας.

 

Προϊόντα καθημερινής χρήσης


Μπορούμε να σχεδιάσουμε τετράδια, πετσέτες, καπνοθήκες και άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης, εμπλουτίζοντας τη γκάμα των προϊόντων της επιχείρησής σας, δίνοντας στους πελάτες σας περισσότερες επιλογές από πραγματικά design προϊόντα.


Μπορούμε να σχεδιασουμε και να τυπώσουμε σε ύφασμα σε οποιαδήποτε επαγγελματική κατηγορία και αν ανήκετε.

 

Συχνές Ερωτήσεις


Τι υπηρεσίες προσφέρει η Lacrimosa Design στη χονδρική για επαγγελματίες;

 

 

Επέλεξε μία από τις τρείς υπηρεσίες μας και ανακάλυψε πως ο σχεδιασμός και η εκτύπωση σε ύφασμα μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σου.

 

 

Υπηρεσία Branded

Για εσάς που θέλετε να ισχυροποιήσετε την εταιρική σας ταυτότητα!

 

Χαρίστε στους πελάτες και το προσωπικό σας προϊόντα με το brand της εταιρείας σας, με στόχο να αποτελέσουν δυναμικό εργαλείο πώλησης. Μπορούμε μαζί να σχεδιάσουμε προϊόντα που, εκτός από διακοσμητική χρήση, με την παρουσία τους θα αποτελέσουν ένα πετυχημένο και πρωτοποριακό εργαλείο πώλησης.

> Ιδανική για όλες τις εταιρείες.

 


Υπηρεσία My Collection

Για εσάς που θέλετε τη δική σας συλλογή για την επιχείρησή σας!

 

Σχεδιάζουμε τα υφάσματα της δικής σας σειράς και παράγουμε  διακοσμητικά και χρηστικά προϊόντα όπως μαξιλάρια, φωτιστικά, ποδιές, πετσέτες, και κουρτίνες, τσάντες, με σχέδια αποκλειστικά για την επιχείρησή σας. Τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και ο χρόνος παράδοσης σύντομος.

> Ιδανική για χώρους εστίασης, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής, διακοσμητές αλλά και είδη γάμου-βάπτισης.

 

 

Υπηρεσία Wholesale

Για εσάς που θέλετε να διαθέσετε τα προϊόντα της Lacrimosa Design μέσα από το δικό σας κατάστημα!

 

Σας δίνουμε τη δυνατότητα χονδρικής αγοράς των προϊόντων μας για το κατάστημά σας. Υποδεχτείτε μας και αυξήστε τις πώλησεις σας, ανανεώνοντας τη συλλογή σας. Εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα μας θα προσδώσουν μία θετική αύρα στον εργασιακό και τον προσωπικό σας χώρο.

> Ιδανική για εμπορικά καταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων.

 

 

 


Ποιός είναι ο περιορισμός στη χονδρική πώληση και στα εξατομεικευμένα σχέδια και ποιά η διαδικασία;

 


Αν σας ενδιαφέρει η  ψηφιακή εκτύπωση σε ύφασμα, το κόστος είναι ανάλογο με τα τετραγωνικά μέτρα που θα τυπωθούν. Ωστόσο δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα της εκτύπωσης αλλά ούτε και στην παραγωγή των γραφιστικών θεμάτων.
Αν τέλος σας ενδιαφέρει να σας προσφέρουμε το τελικό προϊόν ολοκληρομένο, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη, το σχεδιασμό και την παραγωγή του.

 

 

 

Τι μελάνια χρησιμοποιούνται; Είναι η εκτύπωση μόνιμη;

 


Τα μελάνια είναι sublimation με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς. Έχουν μεγάλη πιστότητα, σχεδόν όπως το πρωτότυπο. Αυτό βέβαια εξαρτάται από την επεξεργασία του θέματος, καθώς και το χρώμα ή την ποιότητα του υφάσματος.Η εκτύπωση είναι μόνιμη και δεν εξασθενεί. Η εμφανισή του δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα προϊόντα που βλέπουμε στις βιτρίνες.

 

 

 

Μπορεί το τυπωμένο ύφασμα να πλυθεί;

 


Μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή το πλυντήριο ιδανικά έως τους 40oC καθώς τα χρώματα είναι ανεξίτηλα. Τα χρώματα θα παραμείνουν ζωηρά χωρίς να ξεφάψουν ή να ξεθωριάσουν.

 

 


Μπορώ να σας παρέχω το δικό μου σχέδιο ή το δικό μου ύφασμα;

 


Mπορείτε να τυπώσετε το δικό σας έτοιμο σχέδιο και να κάνετε μόνο χρήση της εκτύπωσης στο ύφασμα αν αυτό σας εξυπηρετεί.
Δε μπορείτε να τυπώσετε σε δικό σας ύφασμα, καθώς δεν είναι όλα τα υφάσματα κατάλληλα για ψηφιακή εκτύπωση. Σε κάθε πιθανότητα όμως θα πρέπει να προηγηθεί έλεγχος και ειδική μέτρηση δικό σας ύφασμα.

Επικοινωνία

Ανακάλυψε πως ο σχεδιασμός και η εκτύπωση σε ύφασμα μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σου.

Επικοινώνησε με τη Lacrimosa Design: Τ:+30 2310286770 · Ε:info@lacrimosadesign.com

 

Συμφωνώ με τους όρους χρήσης
captcha
Ανανέωση